Wie wij zijn

wie wij zijn

De Sterke Brug is een studiecentrum voor kinderen. Met ons aanbod willen wij een aanvulling geven op het reguliere onderwijs. Naast de didactische ontwikkeling, richten wij ons op het verbeteren van de werkhouding en taakaanpak. Tevens werken wij aan faalangstreductie.

Het doel is de kinderen gereedschap in handen te geven om het beste uit zichzelf te halen. Want een kind dat weet wat zijn sterktes zijn en waar zijn valkuilen liggen, krijgt grip op zijn leerweg. Het ontwikkelt zelfvertrouwen en een intrinsieke motivatie om door te willen leren en een mooie studieloopbaan af te leggen. Worden wie je bent , omdat wij geloven in de groeikracht van elk kind.

worden wie je bent

Worden wie je bent en wat je wordt, is vaak moeilijk te voorspellen. Zeker op de basisschool en de middelbare school. Zo ook voor Marion van Ham en Silvia Jellese. Tweelingzussen, wiens wegen zich deels scheidden na de middelbare school. Beiden hebben zich gedurende jaren ontwikkeld in hun vakgebied. In De Sterke Brug bundelen zij hun expertises.

Met net dat beetje extra, meer resultaat

Haal het beste uit jezelf

Marion van Ham-oprichter, heeft ruim twintig jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening. Enige jaren in de functie van Hoofd Media bij een Communicatie-Adviesbureau en als Marketing Manager en Cliënt Service Director voor verschillende opdrachtgevers.

“Het huidige onderwijsaanbod richt zich op ‘de grote middenmoot’. Terwijl veel leerlingen met – net een beetje extra begeleiding – beter kunnen presteren. Voor ouders is het vaak moeilijk om voor hen de juiste hulp te vinden. Want alleen een goede methode is niet voldoende. Minstens zo belangrijk is degene die het onderwijs geeft. Wij steken dan ook veel tijd en energie in het vinden van leraren, die dat belangrijke verschil kunnen maken. Zo willen wij met De Sterke Brug een antwoord geven op vragen.”

De kunst van het juiste gereedschap

Goed onderwijs blijft boeien

Silvia Jellese-programmamanager, geregistreerd lid van de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers, heeft ruim twintig jaar (basis)onderwijservaring. Ze is gespecialiseerd op diverse gebieden aangaande het lerende kind. Ze werkt samen met pedagogen en onderwijsdeskundigen en heeft in samenwerking met andere professionals het materiaal voor De Sterke Brug ontwikkeld. De methodes hebben zich reeds als zeer succesvol bewezen.

“Leerkracht, dat wilde ik altijd al worden. Met veel liefde voor mijn vak, ben ik mij blijven ontwikkelen. Na een aantal post HBO studies en diverse functies in het reguliere en speciaal onderwijs, adviseer en ondersteun ik scholen in de begeleiding van kinderen. Voor De Sterke Brug ben ik Programmamanager. Naast goed onderwijs is het belangrijk dat kinderen het juiste gereedschap krijgen om optimaal te leren. Het onderwijs blijft me boeien en ik ben trots dat ik met mijn werk een bijdrage mag leveren aan het proces van kinderen.”

in het nieuws

Werken bij

Regelmatig zoeken wij:

Enthousiaste leerkrachten uit het basisonderwijs met:
* Ervaring in de bovenbouw (groep 6,7 en 8).
* In het bezit van een master.

Telkens voor een periode van 5 weken op zaterdagmiddag. 

Wat wij bieden:
– Een aantrekkelijk uurtarief.
– Een jong dynamisch bedrijf, dat volop in ontwikkeling is en waar jouw ervaringen en ideeën gehoor krijgen.
– Een onderwijssysteem waarin niet alleen de leerlingen uitgedaagd worden, maar waarin wij ook jou uitdagen om het beste uit jezelf te halen.
– Trainingen die jou in staat stellen, de trainingen zo goed mogelijk te geven.

Heb je interesse?
Neem dan via de contactpagina contact met ons op.

Het heet citotraining, maar eigenlijk is het zoveel breder en steken ze er zoveel meer van op, wat ze na de toets ook heel goed kunnen gebruiken. Kortom, wij zijn tevreden en denken dat de kleine groep en de wijze waarop de toets geïntroduceerd werd heeft bijgedragen aan inzicht om ‘de drie dagen’ door te komen.

Astrid, Rotterdam